Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. More Information

Decoracryl resin panels in modern interier

Dekorační akrylátové desky jsou určeny také pro výrobce nábytku, bytových zařízení, architekty, designéry a další zpracovatele interiéru. Díky použití přírodních materiálů, dekorakryl oživý a prosvětlí Váš interiér, který bude vypadat stylově.

Kitchen design – bet on decorative resin panel

Designové akrylátové výplně a obklady s motivem přírodnin, dovedou Vaši kuchyň k dokonalosti. Společnost AkrylDek s.r.o. vám nabízí nejnovější trendy v designu akrylátových výplní. Designový obklad z akrylátového skla dokáže z vaší kuchyně udělat originální místo pro práci i odpočinek.

Resin door panels with natural elements of plants

Přemýšlíte jak propojit design a přírodu v interiéru domu či bytu? Vhodným řešením mohou být dveřní výplně s přírodními prvky, které lze použít také pro posuvné či otevírací dveře šatní skříně, kuchyňských dvířek a sprchového koutu. Bohaté a barevně pestré portfolio designových výplní s motivy svěží zelené trávy, podzimních listů, květů v rozpuku a exotického bambusu umožní lehkou kombinovatelnost s nábytkem, podlahou a dalším vybavením moderního interiéru. Lesklá povrchová úprava dveřních výplní v interiéru, navodí pocit živých květů a trav uprostřed divoké přírody. Výplně s matným povrchem diskrétně oddělí prostor a zachovají pocit intimity.

Interior design with resin bamboo panels

Bambus nemusíte pěstovat, abyste ho mohli mít doma! Akrylátové sklo s výplní duté dřeviny, neboli bambusu, propojí exotickou přírodu s interiérem domu či bytu. Výborně se hodí pro obklady stěn, výplně šatních skříní, dveří, příček, přepážek nebo zástěn. Vzhledem k velmi snadné údržbě, můžete akrylátové sklo použít také jako kuchyňský obklad a vnést tak kousek přírody do vaší kuchyně. Akrylátové sklo s náplní bambusových stébel, v hnědé a zelené barvě, je dostupné v různých tloušťkách a povrchových úpravách. Obklady a výplně s přírodním bambusem dodají interiéru špetku exotiky. Inspirujte se v galerii realizací na http://www.akryldek.com/cs/galleries/