Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. More Information

Dekorakryl v moderním interiéru

Máte rádi přirodní materiály? Chcete učinit Váš interiér jedinečný a exkluzivní?

Společnost AkrylDek s.r.o. nabízí dekorativní akrylátové desky se zalitými, či zalisovanými přírodninami, jako jsou rostliny či říční kameny. Dekorakryl je vyroben z Polymethylmethakrylátu (PMMA), běžně známého jako plexisklo nebo akrylátové sklo. Akrylát představuje moderní alternativu skla, grafoskla a jiných výplní.

Dekorační akrylátové desky jsou určeny také pro výrobce nábytku, bytových zařízení, architekty, designéry a další zpracovatele interiéru. Díky použití přírodních materiálů, dekorakryl oživý a prosvětlí váš interiér, který bude vypadat stylově.

Jaké přírodniny se používají?

S přírodninami se dá experimentovat, nejčastěji jsou použity květy, lístky, větve, trávy, bambus a nebo říční kameny. Všechny přírodní kameny jsou ručně sbírané a rostliny ručně sušené, takže každý kus je originál.

Kde se Dekorakryl používá?

Dekorakryl je vyhledávaný zejména pro jeho přírodní nádech.

Využívá se především pro:

Dekorakryl je skvělým doplňkem každého interéru a nikdy Vás neomrzí.

Jaké má Dekorakryl výhody?

Na výběr je ze 4 kolekcí, kdy Vám každá zaručí jedinečnost a variaci povrchových úprav – lesk, mat a perlička. Tloušťka desek je v rozmezí od 4 – 10 mm. Akrylát je voděodolný a jeho hlavní výhodou je nižší hmotnost oproti sklu.

Materiál Dekorakryl překvapí a nadchne každého, kdo má rád přírodu, svěžest a prosvětlený interiér. Přednosti Dekorakrylu jsou:

Při tepelném tvarování je dekorakryl skvěle pružný. Může se také vrtat, lepit a vsadit do jakéhokoliv profilu na sklo.

Údržba Dekorakrylu je jednoduchá!

Náročnost na údržbu tohoto materiálu je více než jednoduchá. Pro čistění lze použít jakékoliv čistící prostředky kromě sava a acetonu. Čistí se hadříkem nebo houbičkou s hladkým povrchem.

Dekorakryl vs. Grafosklo!

Ptáte se proč dekorační akrylátové desky? V porovnání se sklem, má Dekorakryl řadu výhod - je lehčí, pevnější a odolnější.

Kolekce Deluxe je zcela nerozbitná, proto se výborně hodí do interiéru, kde jsou děti či zvířata.

Co na to designéři?

Z Dekorakrylu jsem unešený, je možné kombinovat design a přírodu. Dekorakryl oživý interiér a jeho ojedinělý materiál Vám dovolí z něj vyrobit skvělé věci. Proč mít obyčejné umyvadlo, když jej můžete mít z říčního kamene. Dekorakryl přinese kus přírody do Vašeho interiéru a je nadčasový.

Dekorakryl je certifikovaný profesionál!

Dekorakryl prochází každým rokem certifikací, takže může zaručit kvalitu a nezávadnost. Je ekologicky čistý a k lidskému zdraví bezpečný, proto může být využit pro vybavení prostor sloužicích k práci, odpočinku a Vašemu pohodlí.

Více informací si můžete přečíst v námi publikovaném článku na bydlení.cz.